2021-2022 Güz Dönemi Yabancı Dil Sınavı

Müdürlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz Erasmus+ (Öğrenim–Staj), Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri, Mevlana Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin başvuru esnasında kullanması amacıyla Yabancı Dil Sınavı yapılacaktır.

Sınavın yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Ancak pandemi şartlarına göre eğer yüz yüze yapılamaz ise perculus sistemi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilecektir.  Bununla ilgili bir gelişme olması halinde web sitemizden https://uim.afsu.edu.tr/  duyuru yapılacaktır.

Sınava ilişkin Çalışma Takvimi aşağıda yer almaktadır.

İlan Tarihi: 06 Eylül 2021

Başvuru Tarihleri: 27 Eylül 2021 – 13 Ekim 2021 saat 17.30’a kadar.

Yazılı Sınav: 16 Ekim 2021 Cumartesi günü Saat: 10:00 (Sınav Yeri: Akü Yabancı Diller Yüksekokulu)

Sözlü Sınav: 17 Ekim 2021 Pazar Günü saat 09.00 -18.00 (Sınav Yeri: Akü Yabancı Diller Yüksekokulu)

Öğrencilerin Sözlü Sınava girebilmeleri için Yazılı Sınavdan 100 üzerinden en az 50 almış olması gerekmektedir.

Yazılı sınav sonuçları 16 Ekim 2021’de https://uim.afsu.edu.tr/  adresinde paylaşılacaktır.

Yabancı Dil Sınavı puanı aşağıdaki şekilde hesaplanacaktır;

Yazılı Sınav %75 Sözlü Sınav %25

Başvurular erasmus@afsu.edu.tr mail adresi üzerinden başvuru formu ve öğrenci belgesigönderilerek yapılacaktır.

NOT: Sınav başvuruları aşağıda linki verilen sınav başvuru formları kullanılarak yapılacaktır. El ile doldurulan sınav başvuru formları geçersizdir. Başvuru formu bilgisayar ortamında doldurulup, ıslak imza ile imzalandıktan sonra tarayıcı ile taratılarak tek sayfa olarak , öğrenci belgesi ile birlikte erasmus@afsu.edu.tr adresine gönderilmelidir.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Önemli:

• Sınav Yeri: Afyon Kocatepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu
  • Sadece mail adresi üzerinden yapılacak olan başvurular kabul edilecektir.
  • 13 Ekim 2021 Saat: 17:30’dan sonra başvuru yapılamayacaktır.
  • Sınavın yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Ancak pandemi şartlarına göre eğer yüz yüze yapılamaz ise perculus sistemi üzerinden çevrimiçi olarak yapılabilecektir. Bununla ilgili bir gelişme olması halinde web sitemizden duyuru yapılacaktır.
  • Sınav geçerlilik süresi 3 yıldır.

AFSÜ Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü

Eklenme Tarihi: 06 Eylül 2021