Bolvadin’in Kurtuluş Gününde Yerel Yöneticiler ile Bir Araya Geldik

AFSÜ Bolvadin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Merve Akpınar Yılmaz ve Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Pınar Kayıkçı Bardakçı Bolvadin’in düşman işgalinden kurtuluş günü olan 24 Eylül dolayısıyla Bolvadin Belediye Başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.

Kaymakam Taner Bolat ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan başta olmak üzere yerel yöneticilerin hazır bulunduğu toplantıda Bolvadin’in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesi, istihdamın artırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

AFSÜ Bolvadin SHMYO yöneticileri Yılmaz ve Bardakçı, Kaymakam Bolat’a ve Belediye Başkanı Kayacan’a yüksekokul öğrencilerine gösterdikleri yakın ilgiden ve okula desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2021