Atatürk SHMYO Mezunları Öğrencilerimize Tecrübelerini Anlattı

AFSÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Mezuniyet Komisyonu tarafından düzenlenen “Mezun Öğrenci Buluşması-2024” etkinliği, akademisyen ve öğrencilerimizin katılımı ile yapıldı.

Etkinlikte AFSÜ ASHMYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yusuf Akdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde görevli Yaşlı Bakım Teknikeri Mustafa Arı ve Sinanpaşa 2 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli İlk ve Acil Yardım Teknikeri Helim Dilli konuştu.

ASHMYO mezunu konuşmacıların ön lisans dönemi öğrencilik yıllarından iş hayatına uzanan fırsatları, zorlukları ve deneyimlerini aktardığı etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2024