Diş Hekimliği Öğrencilerimiz İlkokul Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığını Anlattı

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi (DHF) öğrencilerimiz “Dişlerini Fırçala Gülüşünü Yakala” projesi kapsamında ilkokul öğrencileriyle buluştu.

DHF öğrencilerimiz, Pedodonti Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ünal rehberliğinde Çobanlar 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nu ziyaret etti. İlkokul öğrencilerine öz bakım becerilerinin kazandırılmasına, ağız ve diş sağlığının korunmasına ve geliştirilmesine yönelik bilgilendirme yapılan etkinlikte öğrencilerimiz ve personelimiz Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ın misafiri olarak Çobanlar Belediyesi ve Çobanlar Kadın Kooperatifi Üretim ve Sanat Atölyesi’ni de ziyaret etti.

Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2024